Последно поколение дентален лазер

d-r Parusheva dental clinic equipment
Денталният лазер, с който работим, е от водещия израелски производител Light Instruments. Лазерът намира приложение при голям брой дентални проблеми като значително понижава болката по време на манипулация. При употребата му кървенето е много по-малко, а възстановяването – по-бързо. Поради неговата изключителна прецизност в огромна степен се избягва засягането на здрава тъкан. С използването на лазер необходимостта от шевове след интервенция значително намалява, драстично се понижава и рискът от инфекция.

Дентален рентген Kavo Focus и микроскоп с оптика на Carl Zeiss ​​

Високотехнологичният рентген Kavo Focus, с който работим, има ниско ниво на излъчване, което означава много по-ниски нива на облъчване на пациента. Едно от големите улеснения, които осигурява този рентген, е това, че не се налага пациентът да става от зъболекарския стол, за да му бъде направена рентгенова снимка. Микроскопът, който използваме в дентална клиника „Д-р Парушева”, е с оптика на световноизвестната фирма Carl Zeiss и позволява увеличение до 25.6 пъти. Той разполага с вградена камера Full HD с резолюция 1920х1080p, сензор на SONY и безжична система за визуализация на телевизор в реално време в режим на Full HD резолюция.
Д-р Парушева

Най-добрият интраорален скенер и най-добрият CAD/CAM дентален софтуер

d-r Parusheva equipment
Имаме удоволствието да работим с най-добрия според повечето проучвания интраорален скенер на датската фирма 3Shape. Той е лек и удобен, което съкращава времето за работа и не създава дискомфорт на пациента. Системата CAD/CAM на 3Shape също е най-добрата според повечето направени проучвания. Технологията предоставя изключително точно триизмерно изображение на зъбите на пациента като позволява на стоматолога да работи с невероятна прецизност. Благодарение на точността, ефектът от лечението е по-добър и по-дълготраен. Системата спестява много време за диагностициране и предотвратява дискомфорта от вземането на отливки по класическия метод.
d-r Parusheva

Д-р Парушева работи с високотехнологично оборудване от последно поколение, за да предостави качество на услугите на най-високо международно ниво, прецизни и възможно най-безболезнени процедури на своите пациенти. Високият клас на софтуерните продукти и техниката ни гарантира точно идентифициране на източника на денталния проблем и продължителност на ефекта от лечението.