ЕСТЕТИЧНИ ВЪЗСТАНОВЯВАНИЯ

Before After
Когато при наличие на кариес имате нужда от пломба, инлей или овърлей, ние ще ги изработим с най-съвременни материали. За микроинвазивно и по-безболезнено лечение, почистваме кариеса с нашия лазер.

ЕСТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

Естетични и лечебни манипулации за постигане на мечтаната усмивка. Това би могло да е комбинация от фасети, коронки, избелване или бондинг. Всички тях ние осъществяваме чрез CAD/CAM софтуер на 3shape, който ви позволява да видите още в началото крайния резултат в три измерения. Докато си изпиете кафето или посетите МОЛ-а в съседство на кабинета, нашият 3D принтер ще се е погрижил за изработката на вашата постоянна коронка.
Before After

Ортодонтия чрез Алайнери

Before After
Независимо дали имате струпване на зъбите, твърде големи разстояния между тях или неправилна захапка, ние можем естетично да ги подредим. Постигаме това чрез използване на специализиран ортодонтски CAD/CAM софтуер и индивидуални естетични алайнери, изработени на 3D принтер в нашата лаборатория.

ХИРУРГИЯ

Когато се налага поставяне на имплант или добавяне на кост, ние използваме специализиран хирургичен CAD/CAM софтуер, който ни позволява да позиционираме с точност до микрон импланта. За осъществяване на манипулацията използваме хирургичен водач, принтиран на 3D принтера в нашата лаборатория. Самата оперативна намеса осъществяваме с помощта на Er: YAG лазер, за да може възстановяването да протече по-бързо и без усложнения.
Before After

ПАРОДОНТАЛНО ЛЕЧЕНИЕ

Before After
Манипулации, които ще ви помогнат да възвърнете здравето на венците и костта, ако сте забелязали неприятен дъх сутрин, кървене от венците или подвижност на зъбите. С нашия лазер имаме възможността да овладеем възпалението като унищожаваме микроорганизмите, които го причиняват.

Ендодонтско лечение

Манипулации за лечение на кореновите канали. Всички лечения се извършват под микроскоп с голямо увеличение, за да виждаме всичко, което правим. Използваме и лазер, за да унищожим микроорганизмите в зъбните канали.
Before After

БОНДИНГ

Before After

Бондингът е процедура, при която само с използването на фотополимерен композит може бързо и безболезнено да се постигне естетика при фронталните зъби. Процедурата е подходяща при твърде големи разстояния между зъбите, при отчувания в режещите ръбове, както и за подобряване на хармонията на усмивката.

ИЗБЕЛВАНЕ

Избелването в клиниката се случва с помощта на лазер, което гарантира бърз, безболезнен и безвреден ефект. Нужни са само две посещения, за да избелите с два нюанса зъбите си.

За поддържане на ефекта и у дома, към процедурата подаряваме и шини за домашно избелване с гел.

Before After

Регулярна дентална грижа

Първични и профилактични прегледи и манипулации, за да установим и, за да поддържаме здрави вашите зъби и венци. Извършваме ранна диагностика на кариеса със специализирана камера – Diagnocam, единствен в света патент на KaVo, Germany.