За нас

Начало / За нас

ДЕНТАЛНА КЛИНИКА Д-Р ПАРУШЕВА

Д-р Парушева работи с високотехнологично оборудване от последно поколение, за да предостави качество на услугите на най-високо международно ниво, прецизни и възможно най-безболезнени процедури на своите пациенти. Високият клас на софтуерните продукти и техниката ни гарантира точно идентифициране на източника на денталния проблем и продължителност на ефекта от лечението.

ЗА КЛИНИКАТА

Дентална клиника д-р Парушева, разположена в сърцето на София, предлага на своите пациенти, качество на световно ниво, осигурено от техника от последно поколение.

Още с влизането, попадате в една комфортна среда, различна от стандартната дентална клиника.

В нашата Digital Smile Design стая обсъждаме Вашия индивидуален лечебен план, докато си пиете кафето.

В денталния кабинет работим под микроскоп, за да видим зъба в най-малки детайли. И с лазер, за да осигурим безболезнено лечение. Взимаме отпечатъци с дигитален скенер, за да уловим всичко в микрони и го пренасяме към 3D софтуера, а накрая – и към 3D принтера, за да ви предоставим постоянната коронка в същия ден.

Във фотостудиото правим портретна фотография, за да създадем вашата усмивка, така, както артистът създава своето изкуство.

Така накрая усмивката на човека като уникална индивидуалност, е картината на която с огромно удоволствие поставяме своя подпис.

Д-р Даниела Парушева е завършила дентална медицина в Медицински Университет – София, през 2015 г. Има специализации в областта на имплантологията, ендодонтията и дигиталната стоматология в Испания, Германия, Дания, Хонг Конг и България. Тя е първият в Източна Европа специалист, завършил пълния курс за digital smile design (DSD Master) в Мадрид. Оторизиран провайдър на Инвизалайн (Invisalign) и DSD. Д-р Парушева е член на Българския зъболекарски съюз (БЗС), член на American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD) и International Academy of Aesthetics (IAA). През 2021 г. работата на д-р Парушева в областта на дигиталната дентална медицина е номинирана за наградата Smart Integration Award 2021 на Dentsply Sirona – най-големият производител на дентална техника в света. Номинацията е в категорията ‘Digital clinical workflow”.

Награди

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПРЕГЛЕД?

Запазете час за преглед и елате в клиниката, за да получите мнението на квалифицираните ни стоматолози и хирурзи!